Caja & Vilde

På mine «eldre dager» har jeg startet å finne en indre fred i å gjøre portrettfotograferinger, på lik linje med lange spaserturer med kameraet over skulderen. Å fotografere barn er ikke noe jeg har prioritert særlig opp gjennom årene, men om barn er så søte og grei å ha med å gjøre på en fotografering som Caja og Vilde må det seriøst revurderes.

For båndet mellom søstre er kun et bånd kun søstre forstår. Det er et bånd som knyttes for alltid, og knytes det hardt nok vil knuten heller aldri løsne. For ekte søstre er de som alltid er der for hverandre. De som respekterer hverandre for alt de er, og ikke er. De som kan irritere på seg nye verdenskriger og gi ut helbredende klemmer. De har latterkramper, høylytte diskusjoner og passer på hverandre. Fordi ingenting kan komme mellom søstre. De samler opp minner, både gode og dårlige, i alle aldre. De er veninner og fiender. Men når alt kommer til alt, så er de søstre.

For båndet mellom søstre er kun et bånd kun søstre forstår.

Vi går inn i den fineste delen av året nå, så derfor har jeg satt av mye mer tid til fotografering ut året. Trykk her for prisforespørsel.

// the bond between sisters is a bond only sisters truly understands.

Legg igjen en kommentar