August // Sextilis

Siden telefonen er med overalt, blir det også ekstremt mange hverdagsøyeblikk. Jeg har som regel at alle bildene som er ligger på instagramkontoen min skal være tatt med telefonen. At jeg drar med meg nikon-kameraet rundt overalt hver dag for å fange små øyeblikk er helt uaktuelt.

August var et helvete. For en som aldri har hatt ferie så var tydeligvis hele «feriekonseptet» nytt. Alt fra å roe ned, for ikke å klikke i løpet av de kommende tre ukene og ikke minst, å komme tilbake til jobb. Vi koste oss med roadtrip på Island, Ripset og jeg tilbakela utallige treningstimer og det regnet så mye at jeg bestemte meg for å investere i en regnjakke for første gang siden 1. året på videregående. Jeg var under vannet, over vannet og smugkikket på OL-delen som inneholdt hestesport.

Og ja. Jeg tok en hel del masse bilder.

Sextilis er årets sjette måned
og ble omdøpt til august i
keiser Augustus ære. [wikipedia]

// August was filled with moments. And coming back to work after my summer vacation. I scuba dived, spent hours on horseback and bought a new rain coat. And yes, I did watch the Olympics on my work computer. And no, I did not feel bad about it.

Legg igjen en kommentar