Sensommerkvelder

Det er noe helt eget med overgangen fra sommer til høst. Spesielt om sommeren ikke helt vil gi slipp. Fargene er ville, solen brenner og både folk og hester er oppriktig lykkelige. Lite vet de at høststormene er rett rundt hjørnet.

De siste dagene har jeg tilbakelagt flere tusen bilder og utallige timer bak kameraet. Sammen med overgangen mellom vår og sommer, er dette min favoritt-tid å fotografere på. Det er som om naturen viser litt ekstra magi og alt jeg kan gjøre er å henge med i svingene. Det tester håndverket mitt på alle mulige måter, og strikken strekkes nærmest til punktet hvor den ryker.

Rett før solen passerer både hustak og tretopper er dagens absolutte høydepunkt. Lysspillet som danser de siste fem-ti minuttene er verd alt hardt arbeid. Snart venter dager med tunge regnskyer, Langhorne Slim og Joseph sine nyeste album og firkantete øyner foran skjermen til macen.

Legg igjen en kommentar