Da solstrålen traff den mørke siden

Mellom skinnende smil, hester og ridestølvler.
Mellom idrettsglede og hardt arbeid.
Mellom store og små øyeblikk.

201608027_Ida Herleiksplass_Blis af Nøjsomhedsminde_DSC0163 copy

Forrige helg var det ikke et øyeblikk mellom hest og menneske som fanget oppmerksomheten min så mye at det endte som favorittbildet etter helgens fotojobber. En sjelden gang, som denne helgen, er det en liten teknisk ting som gjør at gåsehuden tar av. Som dette lysspillet som var over iløpet av et par sekunder. Lysstrålen som lyste opp skyggesiden akkurat da Blis snudde hodet oppover mot de andre hestene. Da hun så ned på ham. Lyset var det eneste som gjorde at jeg ikke slettet bildet da jeg gikk gjennom første seleksjon.

En liten lysstråle var alt som skulle til.

Legg igjen en kommentar